استفاده از بادام زمینی اعلا به جای قند در سیستان و بلوچستان خبر ساز شد

همانطور که از نام آن پیداست، سنگ های صفراوی ذرات کوچکی هستند که در کیسه صفرا تشکیل می شوند. مصرف بادام زمینی خام به طور مستقیم با کاهش سنگ کیسه صفرا مرتبط است. مردان و زنانی که پنج بار یا بیشتر در هفته بادام زمینی می خورند.

کمتر در معرض خطر ابتلا به سنگ کیسه صفرا و کوله سیستکتومی (برداشتن کیسه صفرا) هستند. بادام زمینی تأثیر مفیدی بر سطح کلسترول خون دارد که به نوبه خود می تواند بر سنگ کیسه صفرا تأثیر بگذارد.

برخی از ترکیبات گیاهی موجود در بادام زمینی اعلا نیز شامل رسوراترول، اسید کوماریک و فیتواسترول ها هستند که به جلوگیری از جذب کلسترول، ایزوفلاون ها و اسید فیتیک موجود در دانه های گیاهی کمک می کنند.

بادام زمینی حاوی مقدار قابل توجهی اسید فولیک است که باعث افزایش باروری می شود. مصرف این ماده مغذی با ارزش شانس بارداری را افزایش می دهد و همچنین احتمال سقط جنین را تا حد زیادی کاهش می دهد.

یکی دیگر از مواد ارزشمند موجود در آن سروتونین است که یک ماده شیمیایی کلیدی در مغز و هورمونی است که تمرکز را تحت تاثیر قرار می دهد که با کاهش آن پس از بارداری، زنان فراموش می کنند که خوردن بادام زمینی نه تنها به سلامت جنین کمک می کند.

بلکه از مشکلات پس از زایمان نیز جلوگیری می کند. . بادام زمینی یکی دیگر از اسیدهای آمینه محبوب به نام تریپتوفان است که به ترشح سروتونین کمک می کند. بادام زمینی همچنین می تواند یک درمان موثر برای علائم افسردگی پس از زایمان باشد.

از این رو به زنان باردار توصیه می شود بادام زمینی مصرف کنند زیرا مقدار زیادی اسید فولیک و ویتامین B9 در آن وجود دارد. در قرن هجدهم، گیاه شناسان بادام زمینی را مورد مطالعه قرار دادند و آن را نخود فرنگی نامیدند.

به این نتیجه رسیدند که این یک غذای عالی برای خوک ها است. در آغاز قرن نوزدهم، کشت صنعتی بادام زمینی در کارولینای جنوبی آغاز شد. در طول جنگ داخلی آمریکا، که در سال 1861 آغاز شد، بادام زمینی به عنوان غذا برای سربازان هر دو طرف خدمت می کرد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.