شواهد نشان میدهد که رژیم غذایی سرشار از میوهها و سبزیجات ممکن است خطر ابتلا به بیماریهای مزمن مانند بیماریهای قلبی عروقی و سرطان را کاهش دهد.
فیتوکمیکالها از جمله فنولیکها، فلاونوئیدها و کاروتنوئیدهای میوهها و سبزیجات ممکن است نقش کلیدی در کاهش خطر بیماریهای مزمن داشته باشند.
سیب سبز ترش منبعی پرمصرف و غنی از مواد شیمیایی گیاهی است و مطالعات اپیدمیولوژیک مصرف سیب را با کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان ها، بیماری های قلبی عروقی، آسم و دیابت مرتبط دانسته اند.
در آزمایشگاه، سیب دارای فعالیت آنتی اکسیدانی بسیار قوی، مهار تکثیر سلول های سرطانی، کاهش اکسیداسیون لیپیدها و کاهش کلسترول است.
سیب حاوی انواع فیتوکمیکال ها از جمله کورستین، کاتچین، فلوریدزین و اسید کلروژنیک است که همگی آنتی اکسیدان های قوی هستند.
ترکیبات فیتوشیمیایی سیب بین انواع مختلف سیب بسیار متفاوت است و همچنین در طول بلوغ و رسیدن میوه تغییرات کمی در مواد شیمیایی گیاهی ایجاد می شود.
ذخیره سازی تاثیر کمی بر فیتوکمیکال های سیب دارد، اما فرآوری می تواند تاثیر زیادی بر مواد شیمیایی گیاهی سیب داشته باشد.
در حالی که تحقیقات گسترده ای وجود دارد، مروری بر ادبیات فواید سلامتی سیب و مواد شیمیایی گیاهی آن برای خلاصه کردن این کار گردآوری نشده است.
هدف این مقاله بررسی جدیدترین ادبیات در مورد فواید سلامتی سیب و فیتوکمیکال های آن، فراهمی زیستی فیتوشیمیایی و رفتار آنتی اکسیدانی، و اثرات تنوع، رسیدن، ذخیره سازی و فرآوری بر فیتوکمیکال های سیب است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.